top of page

Julegave webshop til lokal handel

Køreklar julegave shop fra kr. 39.900,- Ekskl. moms og 3. parts udgifter til NETS, hosting, særlige krav m.m.


Hos Provi har vi gennem en årrække udviklet og forfinet webshops med særligt fokus på handelsstandsforeninger. En webshop til medarbejderjulegavegaver er blandt vores største succeser, og har i den grad vist sig at styrke handlen blandt lokale virksomheder, selvom den foregår online. Onlinehandel stiger år for år, men med en fælles webshop kan I fastholde handlen lokalt.


Julegaveshop på blot 10 dage Når først aftalen er indgået, kan vi på blot 10 arbejdsdage levere første udgave af shoppen til korrektur og godkendelse. Herefter indbydes og oprettes handelsstandsforeningens medlemmer, og de uploader gavebeskrivelser med billede, tekst og attraktiv pris.


Provi guider og underviser Udover at I lærer at betjene webshoppen, er der behov for en grundlæggende viden om logistikken bag løsningen. Provi gennemfører undervisning, og har udarbejdet guides, der hjælper jer trygt igennem forløbet. Vi kan med en supportaftale yde daglig support, hvis behovet opstår.


CASE:

Vores Nykøbing’s Julegaveshop Voresjulegave.dk er omdrejningspunktet for flere tusinde medarbejderjulegaver i Nykøbing Falster og omegn. Webshoppen har eksisteret i 3 år, og målet er at nå en millionomsætning.Kontakt:

Thomas Kauffmann Lund

31 60 40 54

tkl@provi.dk


9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page