top of page

Detailforum flytter til Dansk Erhverv

Detailforum - det tværfaglige netværk for ledere i dansk detailhandel - annoncerer i dag, at de har valgt at indgå i et samarbejde med Dansk Erhverv om deres sekretariatsbetjening. Detailforum ser dette skridt som en klar opgradering af netværket, da de nu kan drage fordel af Dansk Erhvervs ekspertise og brancheforståelse, hvilket vil styrke netværket og dets medlemmer.

"Dette er et vigtigt, men også et naturligt skridt for Detailforum," udtaler formand i Detailforum, Thomas Just Rasmussen, der ligeledes er COO i Intersport Group Denmark. "Med deres førende position inden for rådgivning og interessevaretagelse i den danske detailhandel, er sekretariat i Dansk Erhverv oplagt. Sammen med Dansk Erhverv åbner vi nu dørene til en bred vifte af ressourcer og erfaringer. Vi er overbeviste om, at samarbejdet vil skabe værdi for både netværket og vores mange medlemmer”.

Med det nye samarbejde med Dansk Erhverv, ser Detailforum med forventning frem til fornyet inspiration, nytænkning og praktisk anvendelse af viden, som allerede på kort sigt vil komme Detailforums mange medlemmer til gode. Dansk Erhverv byder ligeledes varmt velkommen til Detailforum som en del af deres netværk af brancheforeninger.

”Vi er meget glade og stolte over, at Detailforum har valgt at lægge deres sekretariat hos Dansk Erhverv. Den danske detailhandel gennemgår store forandringer for tiden. Derfor er samarbejde, interessevaretagelse og erfaringsudveksling, på tværs af organisationer og brancheforeninger, en naturlig og nødvendig udvikling”, udtaler Henrik Hyltoft, vicedirektør, Dansk Erhverv.

Om Detailforum:

Detailforum er et tværfagligt netværk for ledere i dansk detailhandel og tilknyttede brancher. Detailforum har til formål at skabe et dynamisk og inspirerende forum for erfaringsudveksling, læring og udvikling for medlemmerne. Gennem netværkets arrangementer og aktiviteter bliver medlemmerne opdateret på de seneste tendenser og udfordringer inden for detailhandel og får mulighed for at dele viden og erfaringer.
13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page