top of page

Citychefer fra hele landet er klar til at bidrage til Partnerskab for levende midtbyer.


Regeringen klar med nyt initiativ for at fastholde levende bymidter

Nyt partnerskab skal sætte fokus på at fastholde levende bymidter i mange små og mellemstore byer. Bymidter udgør en væsentlig rolle som socialt mødested, og er afgørende for at fastholde et attraktivt byliv i hele Danmark. Derfor vil regeringen gå sammen med kommunerne for at se på at fastholde levende bymidter.

"Vi er stolte over, at netværket er inviteret ind som en del af dette partnerskab. Citychefer.dk ønsker at spille en store rolle i at sikre levende handelsbyer i fremtiden, og vi har allerede mange gode bud på, hvordan vi kan skabe bedre rammevilkår for vækst til handelslivet og stærkere samarbejde på tværs af aktører. Særligt grundet corona har netværket oplevet, hvor stor en katalysator for vækst det er at arbejde sammen byer imellem og dele erfaringer – derfor håber vi også at kunne bringe mange af disse erfaringer ind i partnerskabet fra 42 handelsbyer der dækker over 4000 medlemmer."

Fortæller netværksfacilitator, Heidi Svane

Partnerskabet er et af initiativerne i regeringens Vækstplan for handel og logistik og skal i første omgang munde ud i konkrete forslag til løsninger, og derudover komme med anbefalinger til statslige indsatser i starten af 2021. Partnerskabet arbejder indtil videre frem til midten af 2022.14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page