top of page

Podcast: SKECHERS har taget Danmark med storm. Gæst – Peter Jørgensen, SKECHERS Nordic

Hvad skete der lige der? I løbet af bare få år er det lykkes SKECHERS Nordic at indtage Danmark og tage de danske forbrugere med storm. Særligt de seneste tre år har været helt utrolige og i 2022 nåede man en omsætning på hele 632 mio.kr.Bag SKECHERS Nordic finder man Peter Jørgensen, ejer af virksomheden Sports Connection og en erfaren købmand fra Sydvestjylland. Han har sammen med sine dygtige medarbejdere formået at komme igennem den ene krise efter den anden, på en måde som kun meget få har formået - om nogen?


Siden 1994 har Peter ejet Sports Connection og derigennem solgt SKECHERS til hele Norden. I dag er der 60 forretninger i Danmark samt butikker i Norden, ligesom Nordtyskland også er under Peters vinger. I 2022 valgte han at sælge virksomheden til SKECHERS og er nu ansat som Country Manager.


Hvad er det, som Peter og SKECHERS kan og der gør, at de har fået så stor succes? Hvilke strategiske beslutninger har de taget gennem de forskellige globale kriser, som har ramt hele sko- og modebranchen? Hvorfor har danskerne i så stort et omfang taget imod SKECHERS og vil salget fortsætte med at vokse eller har de nået toppen?


Det skal vi snakke om i denne podcast. Men vi får forhåbentlig også et kendskab til Peter som person. Hvad er hans baggrund, hvad brænder han for og hvor finder han energi og motivation til at fortsætte og fortsætte?


God fornøjelse Nikolai Klausen, direktør, WEAR
10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page