top of page

Klimafolkemøde / Danske Handelsbyer 1.september 2022

Opdateret: 23. aug. 2022Kære alle.


Hermed program for vores næste fysiske netværksmøde, som holdes sammen med Klimafolkemødet i Middelfart. Vi har et ”spor” på mødet om formiddagen, hvor alle kan deltage, både fra Danske Handelsbyer og udefra (sakset ind nedenfor i fuld længde). Om eftermiddagen har vi et par timer for os selv, så vi får det bedste fra begge verdner. Og vi mødes inden om morgen til fælles morgenmad.Hele programmet for Klimafolkemødet


Husk tilmelding senest 18.august Tilmeld dig til nkl@danskerhverv.dk - skriv dit fulde navn + by


Kl. 9.00: Vi mødes til morgenmad i vores sædvanlige lokale på 2. sal, Kulturøen, Havnegade 6, 5500 Middelfart.


Kl. 10.00: Åbning af Klimafolkemødet ved Mette Frederiksen. Vi deltager og har den første time ”på egen hånd”.


Kl. 11.00-13.00: Danske Handelsbyers spor, som består af disse tre punkter:
Louise Byg Kongsholms vil runde af med at lægge op til Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen, der vil komme med nogle pointer om bæredygtighed set fra Forbrugerombudsmandens stol.


Kl. 13.30: Frokost i vores sædvanlige lokale.


Kl. 14.15-15.45: Vi samler op på temaet bæredygtighed.


Vi har to oplæg, og derefter og undervejs samler vi op på temaet bæredygtighed/klima. Når dagen er slut, har vi overblik over hinandens best practice og hvordan vi som handelsbyer bedst kan understøtte agendaen om klima og bæredygtighed.


Oplæg Anders Baagland, City Manager Middelfart (15 min.): Den grønne handelsby


Middelfart handel arbejder med et strategisk indsatsområde for den grønne handelsby.

Ved at synliggøre butikkerne grønne tiltag, håber vi på at det vil motiverer til endnu mere grønt fokus.

Anders vil fortælle hvordan de arbejder med dette projekt.Oplæg Jesper Maagaard, købstadschef i Ringkøbing (15): Sådan gør vi i Ringkøbing


”Hvis jeg nu siger, vi skal lave et event med fokus på: Den grønne omstilling, bæredygtighed, genbrug og FN’s 17 Verdensmål. Så er svaret sikkert: GAAAB – det er da kedeligt! NEJ – for man kan gøre det til en mere spændende og sjov oplevelse for alle med nogle bestemte ingredienser. Jeg vil kort fortælle, hvordan vi greb det an i Ringkøbing. Incl. det grafiske udtryk, vi valgte samt fotos fra 2-dags eventet.”


15.45-16.00: Mødeformer i 2023 – jeres ønsker


Hvor mange fysiske møder og hvor mange onlinemøder skal vi have i 2023? Skal vi igen på studietur – og skal den gå til udlandet eller rundt til medlemsbyerne i DK?? Kom med jeres indspil, så styregruppen og facilitatoren sammen man lægge en god plan for året.

109 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page