top of page

Fantastisk netværksdag i Middelfart

Opdateret: 13. mar. 2022

Hele 34 citychefer havde tilmeldt sig årets første fysiske netværksmøde i Dansk Handelsbyer.Formand, Anders Baagland, bød velkommen og kunne for første gang byde velkommen til vores nye netværks facilitator, Torsten Bo Jørgensen.


Anders gennemgik året der var gået og vores fælles rejse fra opstart ved Heidi Svane, sammenholdet gennem pandemien og senest vores samarbejde med WEAR og Dansk Erhverv - der er sket meget og vi har fortsat store ambitioner for netværket.


De senest to år har nærmest været en krisetilstand for detailhandlen og netværket skal nu have fokus på fremtiden og levende bymidter. En indsats som kræver sammenhold og vidensdeling, men også en stor politisk og pressemæssig indsats. Det kræver muskler og en sund økonomi, at holde det hele kørende. Derfor har Styregruppen vedtaget, at kontingentet stiger fra kr. 3.000.- til kr. 4.000.- årligt - der var fuld opbakning til denne beslutning fra de fremmødte citychefer.


Dagen blev faciliteret af Torsten med gode snakke og erfaringsudveksling. Der var indlæg fra Brigitta Christensen, Esbjerg og Lene Bach Jørler, Fredericia samt Jacob Muldkjær Rasmussen, Ringkøbing, ligesom vi havde Benjamin L. Henriksen, Let's Go Live, igennem via en live sending.


Torsten præsenteret sin nye bog: Vinder Butikker. Den udkommer den 21.marts og den giver et unikt indblik i 23 konkrete cases fra butikker i hele Danmark..... en must read book.


Næste fysiske netværksmøde er studietur til Hamborg den 18.-19.maj 2022. Den endelige program fremsendes snarest. Bemærk der vil være en delvist egenbetaling på ca. kr. 2.300.-


Med venlig hilsen

Nikolai Klausen29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page